Szeptemberi szívműtét

A tények pontos ismerete mindig segiti az embert egy-egy "kérdőjel", probléma megfejtésében. Ezért néhány sorban megemlítjük, hogy miért késünk az új anyag feltöltésével.
Bizonyára kevesen tudják, hogy az indítlak honlapunk fejezeteinek témáit egy személyben Barlay Ö. Szabolcs készíti. Azt is csak közeli ismerősei tudják, hogy 85 évesen írja az indítlak hasábjait. Azt pedig csak a legszűkebb baráti köre tudja, hogy szeptember 7-én életmentő szívműtétet hajtott rajta végre Papp Lajos professzor a pécsí klinikán. Bár a szívműtétet - szakorvosok véleménye szerint - "bravúros sikerrel" végezte el a világhírű szívsebész, a felépülés, a munkába állás hónapokat vesz igénybe.

Ez a magyartázata a fent említett "késésnek". Kérjük olvasóink megértését és türelmét.
Egyuttal kérem imájukat, hogy teljesíteni tudjam Isten akaratát és szándéka szerint folytathassam honlapunk szerkesztését. Erre sarkall az a naponta hozzám érkező "inditlak statisztika", mely a májusi hónapban 18.000 nézettséget regisztrált a világ minden részében magyarul olvasók táborában. Köszönöm a bizalmat, az érdeklődést! Ez kötelez a folytatásra.

2004. október 10

Barlay Ö. Szabolcs
paptanár, a MTA doktora